Maak kennis met Sara Pollet

Enigma Coach is het alter ego van graduaat orthopedagoge Sara Pollet. Vanuit een tomeloze drang om bij te leren en om heel gerichte coaching te kunnen aanbieden, specialiseert Sara zich voortdurend verder. Vandaag heeft Sara verschillende erkenningen:

  • Gecertificeerd kindercoach
  • Positive Discipline Parent Educator
  • Positive Discipline Classroom Educator

Ze heeft een passie voor gezinsdynamiek. Haar ondersteuning en coaching richt zich op het herstellen en verbeteren van de onderlinge communicatie en verbondenheid. Hiervoor gebruikt Sara heel gerichte opvoedingstools o.a. uit de visie van Positive Discipline.

Naast haar professionele bezigheden is Sara onder andere mama van een temperamentvolle zoon. Vanuit haar persoonlijke ervaring heeft zij zich verder verdiept in de materie van hoogbegaafdheid en autisme.

Wil je meer weten over Sara Pollet, volg haar persoonlijke blog.

Daarnaast schrijft Sara ook telkens een artikel voor Pure Child magazine in de rubriek opvoeden.

Het Pure Child magazine komt 5x per jaar uit en beslaat een thema dat uitgediept wordt door middel van interviews met experts, onderzoek, diepgaande artikelen vol met tips en inspiratie voor ouders en leerkrachten. Het magazine kan digitaal gelezen worden of kan worden opgestuurd. Meer info via de banner hieronder.

Linkedin