Over Enigma Coach

Net zoals een enigma is de menselijke psyche iets dat moeilijk te begrijpen of verklaren valt, en tot op vandaag niet volledig doorgrond kan worden. Enigma Coach biedt ondersteuning bij het aangaan van de uitdaging, maar kiest hiervoor resoluut voor een onderbouwde en creatieve aanpak.

Hoewel praten een belangrijk deel uitmaakt van het proces, komen we tijdens elk coachingstraject los van het klassieke één-op-één gesprek en zoeken we samen naar manieren om met gevoelens en moeilijke situaties om te gaan. Hiervoor maken we gebruik van creatieve technieken en reflectieopdrachten. Aan de hand van een intensieve ambulante begeleiding reiken we tools aan om met je problemen om te gaan zodat je in de toekomst sterker in je schoenen staat.

null
null

Groen

Energie en balans
null
null

Geel

Logica en denkvermogen
null
null

Blauw

Expressie
null
null

Rood

Passie en kracht

Onze waarden

Logica & denkvermogen

Energie & balans

Expressie

Passie & kracht

“We steken geen onnodige tijd in het zoeken naar oorzaken van een probleem, maar werken op een zo kort mogelijke termijn naar een doelgerichte oplossing.”

– Sara Pollet

Maak kennis met Sara Pollet

Enigma Coach is het alter ego van orthopedagoge Sara Pollet. Vanuit een tomeloze drang om bij te leren en om heel gerichte coaching te kunnen aanbieden, specialiseert Sara zich voortdurend verder. Vandaag heeft Sara verschillende erkenningen:

  • Gecertificeerd kindercoach
  • Positive Discipline Parent Educator
  • Positive Discipline Classroom Educator

Ze heeft een passie voor gezinsdynamiek. Haar ondersteuning en coaching richt zich op het herstellen en verbeteren van de onderlinge communicatie en verbondenheid. Hiervoor gebruikt Sara heel gerichte opvoedingstools o.a. uit de visie van Positive Discipline.

Naast haar professionele bezigheden is Sara onder andere mama van een temperamentvolle zoon. Vanuit haar persoonlijke ervaring heeft zij zich verder verdiept in de materie van hoogbegaafdheid en autisme.

Wil je meer weten over Sara Pollet, volg haar persoonlijke blog.

Linkedin
Sara Pollet profielfoto

Maak kennis met Nele De Backer

Hallo, ik ben Nele,

Ik ben gediplomeerd pedagoge, coach, trainer en ook mama van 3 kindjes. Het contact met kwetsbare kinderen, jongeren en gezinnen staat in al mijn persoonlijke en werkkeuzes centraal. Ik leerde de uitdagingen als hulpverlener kennen, en leerde ook oprecht te luisteren naar de vele gezinnen, jongeren en kinderen.

Deze ervaringen speelden een rol bij de beslissing om diverse coachopleidingen te volgen. Als gecertificeerd kindercoach, Rots en Watertrainer en ‘ik leer leren’ trainer ga ik samen op pad met kinderen, jongeren en hun gezin om antwoorden te zoeken. Om samen te ontdekken wat hen sterker maakt en welke talenten ze in huis hebben om hun doel te bereiken.

Hopelijk tot gauw!

Wat kan Enigma Coach voor je betekenen?