Online coaching voor jongeren

Tussen je 15de en 25ste levensjaar maak je heel wat veranderingen door. De band met je ouders en familie krijgt een nieuwe invulling, je wordt zelfstandiger en krijgt meer autonomie…

Vind je het soms moeilijk om keuzes te maken en te weten wat goed voor je is? Maken je vrienden op school je onzeker of weet je niet welke vakken te kiezen? Eén ding staat vast: je wil die keuzes zélf kunnen maken. Vaak blijkt dit toch moeilijker dan je vooraf dacht.

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek in de praktijk van Enigma Coach zoeken we welke richting je wil uitgaan en welke doelen je wil bereiken.

Online traject met hand- en werkboek

Als we na het intakegesprek beslissen om een online coachingstraject te starten, kan je thuis aan de slag met het werkboek “Zeven eigenschappen die jou succesvol maken!” van Covey Junior. Sean Covey kent de problemen waar je als jongere mee te maken krijgt en beschreef de oplossing in het werkboek ‘Zeven eigenschappen die jou succesvol maken!’. Dit werkboek helpt je om de ideeën toe te passen op je eigen leven en staat vol tips en tricks, enquêtes, invuloefeningen en doe-lijstjes. Zo kan je praktisch aan het werk om je leven beter, spannender en leuker te maken.

Je werkt de hoofdstukken per onderwerp af en wordt per thema online begeleid, via het kanaal van jouw voorkeur.

Extra opdrachten om doel te bereiken

Wil je dieper ingaan op een bepaald thema, bijvoorbeeld vriendschap? Dan krijg je extra opdrachten hieromtrent. Op die manier proberen we samen jouw doelen te bereiken.

Sean Covey boek cover