Gezinscoaching

Heb je het gevoel dat de harmonie in je gezin ver te zoeken is? Zijn er vaak ruzies of ergernissen binnen het gezin of heb je de indruk dat jullie als gezin voortdurend onder spanning staan? Een gezinscoach kan bemiddelend optreden en oefeningen en tools aanreiken om opnieuw dichter bij elkaar te komen. Enigma Coach biedt hiervoor verschillende mogelijkheden.

Positive Discipline Oudertraject

Heb je het gevoel dat je niet meer weet hoe je goed kan doen voor de kinderen of hoe je moet reageren in bepaalde situaties? Je hebt nooit geleerd hoe je moet opvoeden en wat de effecten zijn van jouw aanpak, dus is het best logisch dat je extra omkadering kan gebruiken om opnieuw rust in huis te creƫren. Met Positive Discipline krijg je hiervoor de nodige handvatten aangereikt.

Gezinsweek in Spanje

Als je met je gezin in het dagelijkse leven te kampen hebt met problemen waar je moeilijk los van komt, kan het fijn zijn om in een ontspannen vakantiesfeer met elkaar te werken aan de vragen die er liggen. Even los van de drukte van alledag, begeleid door ervaren therapeuten, samen aan de slag om de onderlinge band weer te versterken.

Wat mag je van Enigma Coach verwachten?