Voor wie is Enigma Coach?

Coaching voor kinderen

Loopt je kind vast in verdriet, angst, onzekerheid of andere heftige emoties? Vanuit de individuele beleving van het kind zoeken we aan de hand van spel- en creatieve technieken naar manieren om met die gevoelens om te gaan. Ook ouders kunnen op de nodige begeleiding rekenen.

Coaching voor jongeren

Als jongere kan je te maken krijgen met psychische moeilijkheden, emotionele gebeurtenissen of vraagstukken rond zingeving. Enigma Coach begeleidt je met aandacht voor je persoonlijke context (familie, vrienden, school…) in je eigen groeiproces.

Coaching voor volwassenen

Loop je vast in negatieve gevoelens en emoties en wordt jouw vrolijke kant hierdoor overschaduwd? Ook als volwassene kom je steeds opnieuw in een nieuwe levensfase terecht, als ouder, partner, collega… Dat kan gepaard gaan met hindernissen en onzekerheden. Vanuit jouw individuele beleving gaat Enigma Coach op zoek naar methodes om met moeilijke situaties om te gaan die aansluiten bij je eigen leefwereld. Hierbij kunnen creatieve en reflectietechnieken ondersteunen, om los te brengen wat nu eventueel verdrongen wordt.

Gezinscoaching

Is de connectie binnen het gezin ver te zoeken? Heb je het gevoel dat jullie niet meer kunnen communiceren met elkaar? Tijdens een gezinsweek in Spanje of aan de hand van het Positive Discipline Oudertraject werken we actief aan de communicatie en verbondenheid binnen het gezin.

Ontdek de filosofie van Enigma Coach