Coaching voor volwassenen

Soms kan je vastlopen in negatieve gevoelens en emoties waardoor je vrolijke kant soms overschaduwd wordt. Ook als volwassene kom je telkens in nieuwe levensfases terecht – als ouder, partner, collega… – en kan je op hindernissen en onzekerheden stuiten.

Vanuit je individuele beleving gaat Sara samen met jou op zoek naar methodes om met moeilijke situaties om te gaan die aansluiten bij je eigen leefwereld. Hierbij kunnen creatieve en reflectietechnieken ondersteunen, om net datgene los te brengen dat je misschien al zo lang verdringt.

Ook als ouder kan je soms het gevoel hebben dat je het even niet meer weet, of dat je niet weet hoe je jouw kind kan helpen. Enigma Coach biedt ook coachingstrajecten voor ouders en gezinnen aan.

Individuele coachingstrajecten

Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw persoonlijke doelstellingen en stellen we op basis daarvan een individueel coachingstraject voor. Dit kan een traject op maat zijn – online of met sessies in de praktijk van Enigma Coach – of een bestaand individueel coachingstraject, zoals een traject op basis van De Herberg of Positive Discipline.

Hoe ziet een individueel coachingstraject eruit?