Coaching voor jongeren

Als jongere kan je te maken krijgen met psychische moeilijkheden, emotionele gebeurtenissen of vraagstukken rond zingeving. Heb je het gevoel dat je hulp nodig hebt om het evenwicht terug te vinden en de realiteit terug te vinden?

Enigma Coacht begeleidt je in je persoonlijk groeiproces. We gaan samen op zoek naar de wortels van ons bestaan en verdiepen ons in jouw dromen en wensen voor de toekomst.
Hierbij houden we rekening met je omgeving en context (familie, vrienden, school…). Zij worden in samenspraak nauw betrokken in jouw traject.

Individuele coachingstrajecten

Enigma Coach komt los van het klassieke één-op-ééngesprek en laat je op je eigen tempo het traject bepalen. We zetten bepaalde tools in, zoals Mission Possible, om jouw doelstellingen te bereiken.

Online coaching

Ervaar je moeilijkheden in de omgang met je ouders of loopt het op school niet zoals je zou willen? Zit je met bepaalde existentiële vragen en wil je hierbij graag hulp op afstand? Via een online coachingstraject en volgens de filosofie van Covey Junior helpt Enigma Coach je op weg.

Studiekeuze­begeleiding

Heb je geen idee welke studiekeuze je moet maken? Zowel op het kantelpunt van het lager naar het middelbaar als van het middelbaar naar het hoger sta je als jongere voor een belangrijke beslissing. Enigma Coach werkt samen met jou een plan uit om zelf een bewuste keuze te kunnen maken.