Therapeutische gezinsweken Enigma Coach en GROW

Als je met je gezin in het dagelijkse leven te kampen hebt met problemen waar je moeilijk los van komt, kan het fijn zijn om in een ontspannen vakantiesfeer met elkaar te werken aan de vragen die er liggen. Even los van de drukte van alledag, begeleid door ervaren therapeuten, samen aan de slag om de onderlinge band weer te versterken.

De therapeutische gezinsweken van Enigma Coach en GROW, in het rustige Spaanse binnenland, zijn hier uitermate geschikt voor. Zeker wanneer het noodzakelijk is om eens letterlijk uit de situatie te stappen. Je kunt bij ons zowel tijdens als buiten de schoolvakanties terecht (hiervoor is een wettiging mogelijk).

Binnen de therapeutische gezinsweken wordt systeemgericht gewerkt, samen kijken we naar wat er binnen je gezin goed gaat, wat er onderling speelt of waar jullie zorgen liggen. Alle gezinsleden worden in het therapeutische proces betrokken. Door middel van ReAttach behandelingen en gezamenlijke, creatieve activiteiten in de omgeving werken we aan het oplossen van jullie vragen en het verstevigen van de communicatie en verbondenheid in uw gezin.

Creatief coach

Sara Pollet (°1987) is orthopedagoge en gecertificeerd kindercoach. Vanuit een constante honger naar kennis en expertise heeft Sara zich bijgeschoold tot Positive Discipline Parent & Classroom educator. Op een therapeutisch onderbouwde manier coacht Sara jou, je kind of je gezin in het ontrafelen van persoonlijke enigma’s.

Meer over Sara Pollet

Mariëlle Bartholomeus is sinds 1995 actief als ergotherapeut waarbij ze gewerkt heeft met kinderen met diverse ontwikkelings- en opvoedvraagstukken. Ze woont nu met haar gezin in het Zuiden van Spanje, waar ze samen met Sara therapeutische gezinsweken aanbied in haar eigen GROW ReAttach Therapy Center.

Meer over Mariëlle Bartholomeus